I Boreas Seafood er vi svært opptatt av å levere trygge produkter av høyeste kvalitet. Vi har derfor laget oss en policy som gjenspeiler vårt engasjement for å levere høykvalitetsprodukter til våre kunder.

POLICY FOR MATTRYGGHET, KVALITET OG BÆREKRAFT

Vi jobber hver dag for at vårt selskap skal produsere trygge produkter, som holder høy kvalitet. Dette ved å følge våre standarder for mattrygghet, kvalitet og sporbarhet. Vi forsikrer oss om at relevante lovkrav blir oppfylt, at kravene til GFSI-standarden FSSC 22000 etterfølges, og at vi har god informasjonsflyt mot våre kunder. 

Ved å ta utgangspunkt i HACCP prinsippene har vi tatt en grundig gjennomgang av prosessene i fabrikken for å sikre en gjennomarbeidet, intern HACCP plan. Dette har gitt oss godt forankrede prosedyrer som vi etterfølger hver dag. Nødvendige rutiner, tester og kontroller blir gjennomført, logget og lagret.  

Vi ønsker å kontinuerlig forbedre vårt ledelsessystem og oppfylle våre satte mål. Dette blir gjort gjennom årlige gjennomganger, interne revisjoner og gjennom både planlagte og ekstraordinære HACCP møter.  

For å oppnå en god mattrygghetskultur må man ha trygge og fornøyde ansatte. Vi jobber hele tiden mot dette målet ved å følge de ansatte godt opp og gi opplæring og kursing for å bygge intern kompetanse, i tillegg til å ha gode verktøy som prosedyrer og kvalitetssystem. Vi verdsetter og jobber for å opprettholde, et godt arbeidsmiljø med god kommunikasjonsflyt. 

 Vi utforsker stadig muligheter ved å skape nye produkter som kan være med på å utnytte hele fisken. Restene som ikke kan brukes av oss selges og blir til ernæringsmessige ingredienser. Vårt mål er å bruke så mye som mulig av fisken til å lage et høyverdig produkt, og med det bli mer bærekraftige.